Mieczysław Sekuła

Pan Mieczysław Sekuła posiada wykształcenie wyższe, jest absolwentem Akademii Rolniczej w Szczecinie, magistrem inżynierem technologii żywności.

Doświadczenie zawodowe Pana Mieczysława Sekuła:

  • od kwietnia 2015 r. zatrudniony w WZPOW Kwidzyn Sp. z o.o.. na stanowisku Dyrektora operacyjnego
  • od marca 2011 do marca 2015 zatrudniony w Chłodni Grudziądz sp. z o.o. na stanowisku Dyrektora Produkcji – członek zarządu
  • od marca 2011 r. do marca 2014 zatrudniony w Fritar S.A. w Tarnowie na stanowisku Dyrektora Produkcji – członek zarzadu,
  • od marca 2009 r. do marca 2010 r. zatrudniony w Uniq Lisner w Poznaniu  na stanowisku Dyrektor Operacyjny,
  • od maja 1998 r. do marca 2009 r. zatrudniony w Bonduelle Polska sp. z o.o. w Gniewkowie na stanowisku Dyrektor Zakładu
  • od października 1994 r. do maja 1998 r. zatrudniony w SZPT Van Den Bergh Foods Polska zakład w Bydgoszcy na stanowisku Szef produkcji
  • od grudnia 1992 r. do czerwca 1993 r. zatrudniony w PPDiUR „Gryf” na stanowisku rybak przetwórni,

Pan Mieczysław Sekuła nie wykonuje innej działalności poza przedsiębiorstwem Spółki. Nie uczestniczy w spółce konkurencyjnej jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej lub jako członek organu spółki kapitałowej i nie uczestniczy w innej konkurencyjnej osobie prawnej, jako członek jej organu. Pan Mieczysław Sekuła nie figuruje w Rejestrze Dłużników Niewypłacalnych, prowadzonym na podstawie Ustawy o Krajowym Rejestrze Sądowym.

Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świaczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo polityki, prosimy o niekorzystanie z witryny. X